pirmdiena, 2011. gada 12. decembris

Ziemassvētku drudzis....jeb Ziemassvētku sajūtas ķeršana

Uh, esmu iestrēgusi idejās un to realizēšanā. Pašlaik ļoti centīgi taisu visiem saviem mīļajiem Ziemassvētku apsveikumus, kurus sūtīsim pa pastu, bet tur TIK daudz sīku darbiņu, ko vēr padarīt... Un vēl... nebeidzamā domāšana par to, ko garšīgu uzcept jau laikus (Ziemassvētku dāvanām), lai Ziemassvētku dienās nebūtu tāds stress...
Un, jā, taustāmas un pirktas lietas būs tikai mazajiem bērniem, pieaugušajiem domāju vienu lielu garšīgu dāvanu, kas satāv no visādām garšīgām lietām - pagaidām tas ir manis taisītais dzērveņu uzlējums un siera cepumi, kas noskatīti no raidījuma "Lapsa virtuvē" (garšīgi :) ).
Man ļoti nepatīk tā Ziemassvētku pirkšanas mānija, kas valda visos pilsētas veikalos...brr... Un ja vēl rotaļlietām atlaides, tad bezmaz ar grūstīšanos visi stāv pie rotaļlietu plauktiem un pērk, pērk, pērk.
Pelītei jau 2 lietas esmu nopirkusi: plastmasas trauciņu komplektu un puzzli (ar lieliem puzzles gabaliņiem no Jysk veikala - redzēju 3gadnieku spēlējoties un domāju, ka Pelītei tas varētu būt labs treniņš). Puzzle tiks arī manai krustmeitai 5gadniecei, tikai ar mazākiem gabaliņiem un lielāka.
Ir vēl viena lieta, ko zinu, ka gribu nopirkt, bet par dārgu priekš mums pagaidām...

Mja... un Jelgavā vēl sniega nav un līdz ar to arī Ziemassvētku sajūta īsti nerodas...

:) Svētdienas un šodienas prieks :)
Nezinu, kad notiek "kas-kam" atklāšanas darbi šim pasākumam, tāpēc bilžu pagaidām nebūs, bet ->
Svētdien savā pastkastītē ieraudzīju aicinājuma lapiņu no pasta un šodien es tiku apdāvināta :)
Pelītes diendusai tagad ir mazs "ņau" draudziņš :) Ļoti patīk! Un man smaržīgs baudījums :)
LIELS PALDIES Puķuzirnim :)

2 komentāri:

  1. man prieks ka dāvana tikusi veiksmīgi līdz galam. un prieks ka noder dāvaniņas. lai labi lietojas :)

    AtbildētDzēst
  2. :))) - noslēpums ir tikai līdz brīdim, kad esi dāvaniņu saņēmusi, jo vienīgais, kas no Tevis tika slēpts, ir Tavs Rūķis - bet ar dāvanas saņemšanu Tu protams arī uzzini, kurš tas ir :)))
    Tāpēc droši lielies ar bildītēm, pēc svētkiem mēģināšu savilkt kārtējo Ziemassvētku bilanci ar visiem linkiem uz lielībrakstiem :)

    AtbildētDzēst